Skin Care Talk banner

Członkowie francuscy lub paryscy

8.1M views 48K replies 802 participants last post by  mamou223  
#1 ·
Jestem nowy na tym forum i jestem paryżaninem. Chciałbym wiedzieć, czy na forum są francuscy członkowie. W tej chwili używam linii spa bassin i planuję używać FF, ponieważ krem do twarzy jest tak tłusty; Używałem mega blast przez rok (tak skuteczny, ale tak mocny, szczególnie dla ciała) i szukam idealnego i stabilnego kremu rozjaśniającego do twarzy i ciała. Czy możesz mi udzielić informacji? Dziękuję.

#4 ·
Coucou camenbert,
Mam przepis na krem z hydrochinonem 10, ale jeszcze go nie wypróbowałam. Muszę kupić wszystkie składniki, ale martwię się, że niektórzy mówią, że hydrochinon traci swoje działanie rozjaśniające po pewnym czasie
Image

#5 ·
Coucou camenbert,
Mam przepis na krem z hydrochinonem 10, ale jeszcze go sama nie wypróbowałam. Muszę kupić wszystkie składniki, ale martwię się, że niektórzy mówią, że hydrochinon traci swój efekt rozjaśniający po pewnym czasie
Image
perfekt, możesz mi to przetłumaczyć i dać? A witamina C, masz przepis?
Na jakim etapie jesteś w swoim rozjaśnianiu?

#7 ·
Witam wszystkich i wszystkich, ja też jestem Francuzem, ale słabo mówię po angielsku.

Szukam tu pomocy, aby zacząć "moją rozjaśniającą skórę".

Chcę wiedzieć wszystko
Jak zrobić własną hydrochinon 10%?
I jak zrobić samemu peeling chemiczny

Dziękuję z góry
Czy udało Ci się uzyskać mieszankę hydrochinonu 10%? W przeciwnym razie mam TCA, biorę kąpiel z 15 kroplami przez 10 minut.

#8 ·
Jestem nowy na tym forum i jestem paryżaninem. Chciałbym wiedzieć, czy na forum są francuscy członkowie. W tej chwili używam linii spa bassin i planuję używać ff, ponieważ krem do twarzy jest bardzo tłusty; Używałem mega blast przez rok (tak skuteczny, ale tak silny, szczególnie dla ciała) i szukam idealnego i stabilnego kremu rozjaśniającego do twarzy i ciała. Czy możesz mi udzielić informacji? Dziękuję
les filles avez vous une recette pour les pieds et genoux noir?

#9 ·
as tu reussi ton melange hydroquinone a 10% ? sinon moi j ai le tca je fais un bain avec 15 gouttes pendant 10 MN
Nigdy o tym nie słyszałem
Ale czytałem, że ich hydrochinon nie był naprawdę dawkowany na 10%.
Używam mydła kojic, glytone, złuszczam, złuszczam, złuszczam, widzę rezultaty, problem w tym, że nie chce mi się nakładać kremu przeciwsłonecznego, naprawdę nie chce mi się.
Jeśli chodzi o hydrochinon, czekam, aż będę mógł nałożyć 10%, jak to właściwie konserwuje się?

bellefemme
Ile robisz z tym przepisem?

#10 ·
Nigdy o tym nie słyszałem.
Ale czytałem, że ich hydrochinon nie był naprawdę dozowany do 10%.
Używam mydła kojic, glytone, złuszczam, złuszczam, złuszczam, widzę rezultaty, problem w tym, że jestem zbyt leniwy, aby nakładać krem ​​przeciwsłoneczny, naprawdę leniwy.
Jeśli chodzi o hydrochinon, czekam, aż będę mógł nałożyć 10%, jak to właściwie konserwować?

bellefemme
Ile robisz z tym przepisem?
Używam Isis od prawie dwóch miesięcy, nie mam żadnych rezultatów, teraz rozumiem dlaczego. Jestem zniesmaczony; z drugiej strony boję się przepisu HQ 10, czy to nie jest trochę chemiczne? Jakiego glytone używasz, czy to peeling bez spłukiwania? bellefeme, co nakładasz na twarz? I jaka jest marka kwasu mlekowego na stronie 21?
Jeśli chcesz, możesz do mnie zadzwonić, mieszkam w Paryżu, mam millennium, oddzwonię. Dziękuję za radę

#11 ·
Używam isis od prawie dwóch miesięcy, nie mam żadnych rezultatów, teraz rozumiem dlaczego. Jestem zniesmaczona, ale boję się przepisu HQ 10, czy to nie jest trochę chemiczne? Jakiego glytone używasz, czy to peeling bez spłukiwania? Bellefeme, co nakładasz na twarz? I jaka jest marka kwasu mlekowego ze strony 21?
Jeśli chcesz, możesz do mnie zadzwonić, mieszkam w Paryżu, mam millenium, oddzwonię. Dziękuję za radę
Używam glytone body, zmuszam się do prawdziwego ograniczenia, nie jestem poważna, minęło trochę czasu, odkąd tego nie robiłam, widziałam, jak moja skóra się łuszczy, na stawach łokci, nadgarstkach i stopach, zamierzam to ponownie potraktować poważnie, jeśli Francuzka wie, jak działa glytone, jak go używać, powiedz mi.
Nie wiem, jaka jest marka kwasu mlekowego ze strony 21

#18 ·
Cześć dziewczyny! Twarz szybko się rozjaśnia, ponieważ jest to najbardziej delikatna część ciała. Osobiście waham się użyć formuły hydrochinonu 10 lub 20 procent, ponieważ nie chcę znowu bardzo ściemnieć, jeśli przestanę lub jeśli maść przyzwyczai się do mojego ciała. Używam Topiclear, ale jeszcze nie widziałam żadnych rezultatów. Poinformuję Cię, jeśli nastąpi poprawa. Na czarne kolana nie znam żadnego przepisu
Image

#20 ·
Cześć dziewczyny! Twarz szybko się rozjaśnia, ponieważ jest to najbardziej wrażliwa część ciała. Osobiście waham się użyć formuły hydrochinonu 10 lub 20 procent, ponieważ nie chcę znowu stać się bardzo czarna, jeśli przestanę lub jeśli maść przyzwyczai się do mojego ciała. Używam Topiclear, ale jeszcze nie widziałam efektu. Poinformuję was, jeśli nastąpi poprawa. Jeśli chodzi o czarne kolana, nie znam żadnego przepisu
Image
POST (KWAS MLEKOWY I JA) PRZECZYTAJ UWAŻNIE DLA KOLAN I GRUBYCH CZĘŚCI