Skin Care Talk banner
81 - 91 of 91 Posts
:tiptoe: @PrettyYellow Cześć kochanie. Ikb ma arbutynę (podobną do HQ, prawda?) Jak cię rozjaśniło? Podziel się szybkim schematem... ponieważ w tej chwili mam tylko produkty Mitchellbrands. Muszę wiedzieć, czy powinnam ich używać. Mam balsam/serum/żel.

AKTUALIZACJA! Zrobiłam się kilka odcieni jaśniejsza z piona, potem mi się skończyło, zamówiłam więcej, ale jeden mały słoiczek 30g kosztował mnie 50 dolarów i kupiłam 3 razem z 3 serum, co w sumie dało 400 dolarów, podczas gdy czekam na moje rzeczy, robię peeling baby face rdl na ciele i T peek na twarzy. Słońce bezlitośnie mnie atakowało lol, jest 90 stopni z indeksem UV 8 i pracuję od 8 rano do 14 po południu, więc spalam się w drodze do domu lol. W każdym razie zaktualizuję was, gdy zobaczę jakieś dramatyczne wyniki. Pio, ponieważ ceny na Amazon szaleją, 89 dolarów za słoiczek 30g? Trudno było znaleźć go za 40 dolarów, mieli tylko jeden na stanie, musiałem kupować od różnych sprzedawców i gówna
Nie wiem, skąd ludzie biorą takie ceny... to prawie 3 razy więcej niż widziałem w jakichkolwiek sklepach w Lauderdale LOL

zobaczcie na własne oczy obowiązującą stawkę...
i proszę, nie mówcie mi, że zapłaciliście 50 dolarów za "1" słoiczek
@ 12.99 ...mogliście dostać tu 3......i jeszcze wam zostało reszty LOL

To niesamowite, jak niektórzy ludzie podnoszą ceny, żeby zarobić...

:tiptoe: @PrettyYellow cześć kochanie. Ikb ma arbutynę (podobną do HQ, prawda?) Jak cię rozjaśnił? Podziel się szybkim regi... ponieważ w tej chwili mam tylko produkty Mitchellbrands, muszę wiedzieć, czy powinienem ich używać, mam balsam/serum/żel
2 odcienie wraz z peelingiem z Mitchell Brand... jeśli jesteś brązowy, rozjaśni cię do jasnej cery... imo przyjaciółka używa go i przeszła z nc 50 trochę jaśniejszego na nc 44 ish... i jedno serum również.. z linii

:hand: Cześć JD, tak, wiem, że odniosłeś sukces z Mitchellem.. Moje główne pytanie do tej osoby brzmiało: JAK to rozjaśnia KOSTKI?

Nawiasem mówiąc @John-Dave czy używałeś mitchellbrands na kostkach?

Hej, używałem Piony i działała dobrze, ale znalezienie jej gdziekolwiek było niemożliwe, przynajmniej w rozsądnej cenie. Czy ktoś może mi pomóc linkiem lub innym podobnym produktem? Byłbym bardzo wdzięczny.

Cześć, czego używasz z marki Mitchell? Cennego kremu, żelu czy serum? A kiedy przestajesz go używać, czy efekt się odwraca, powodując ciemniejszą cerę niż wcześniej?

81 - 91 of 91 Posts